геодезисти-сървей-про

SurveyPro

За нас

"СЪРВЕЙ ПРО" ООД е млада, бързоразвиваща се фирма в областта на геодезическите услуги, предлагаща висококачествено и комплексно обслужване, изпълняваща многобройни задачи от различен характер в сферата на геодезията.

трасиране на имотни граници и заснемане на имоти

Стараем се да предоставим на нашите клиенти бързи и качествени услуги за кратки срокове на изпълнение и ниски цени.

Предлагаме всички видове услуги свързани с геодезия - геидезически измервания, трасиране, кадастрални дейности, въздушна фотограметрия с безпилотни летателни апарати (дронове), известиционно прроектиране, вертикална планировка.

Разполагаме с модерна апарура, която обновяваме постоянно с навлизането на нови технологии в сферата на геодезическите измервания и тяхната последваща обработка.

GPS измервания

Нащият екип е изграден от квалифицирани и амбициозни инженер-геодезисти, и геодезисти с богат опит и умения за извършване на геодезически дейности и услуги, които са ръководени от основнин принципи, залагащи на професионализъм, коректност, бързина, точност и лоялност към клиентите за постигане на оптимални резултати.

"СЪРВЕЙ ПРО" ООД има договор за ползване на лицензирана GNSS инфраструктурна мрежа "ГЕОНЕТ" за GPS измервания.

Нашата дейност се простира на територията на цялата страна и е свързана с това да облекчи клиентите ни, осигурявайки им лесен и удобен достъп до необходимата и полезна за тях пространствена информация.

партньори на геодезичека фирма СЪРВЕЙ ПРО